VCA VOL

 

Geef je leiding aan medewerkers? Dan ben je verplicht om een VCA VOL diploma op zak te hebben als je werkt op een locatie waar VCA verplicht is. Met een VCA VOL diploma op zak houdt je rekening met het milieu en jouw eigen gezondheid. Maar ook de gezondheid van jouw medewerkers weet je te borgen. Ook ben je verantwoordelijk om maatregelen te treffen op locatie, zodat ongevallen worden voorkomen. 

Een VCA-VOL opleiding bestaat uit een dag. Het examen wordt op een andere dag afgenomen op een examen locatie naar keuze. Bij voldoende deelname komt de examinator op de les locatie. Deze opleidingsdag start om half 9 en eindigt om half 5. Onze Les locatie is bij Café Zaal De Bijenkorf te Hooge Mierde. 

VCA Basis

 

Met basisveiligheid VCA krijgen medewerkers een vorm van basiskennis mee van veiligheid, gezondheid en milieu. Je weet veilig te werken in omgevingen die vaak risicovol zijn. Daarbij leer je rekening te houden met het milieu en gezondheid van jezelf en jouw collega’s. Wanneer je gaat werken voor een aannemer dan heb je een VCA basis (of basisveiligheid VCA) nodig om te werken op bouwterreinen of risicovolle omgevingen.

 

Een VCA-BASIS opleiding bestaat uit een dag. Het examen wordt op een andere dag afgenomen op een examen locatie naar keuze. Bij voldoende deelname komt de examinator op de les locatie. Deze opleidingsdag start om half 9 en eindigt om half 5. Onze Les locatie is bij Café Zaal De Bijenkorf te Hooge Mierde.